Geberit B.V.

Een schone en goed uitgeruste toiletruimte of badkamer levert bij uitstek een gevoel van gastvrijheid en zijn hét visitekaartje voor ieder bedrijf in de horeca- en recreatiebranche.

SPHINX MAASTRICHT is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van inrichting van sanitaire ruimtes. Voor iedere doelgroep kan SPHINX MAASTRICHT producten leveren gericht op specifieke wensen en behoeften. Van basissanitair, speciale renovatieoplossingen tot uiterst luxe, complete badkamerinrichtingen in alle facetten. Toiletten, urinoirs, wastafels, producten voor uw wellnessruimte of complete badkamers, SPHINX MAASTRICHT levert producten die bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf.

Ook voor water-, energie- en onderhoudsbesparende sanitairproducten, die een bijdrage leveren aan het verkrijgen van milieukeurmerken, kunt u bij ons terecht. Van spoelrandloze en waterbesparende toiletten, zuinige kranen tot watervrije en hybride urinoirs.

De geschiedenis van SPHINX MAASTRICHT gaat terug tot 1834, nu meer dan 180 jaar geleden. Vandaag de dag is ons bedrijf, onderdeel van het Zwitserse Geberit, nog steeds,met een showroom, gevestigd in de Limburgse hoofdstad. De allure van een wereldstad, de nadruk op alles wat het leven de moeite waard maakt, de aandacht voor detail: het zit ons in de genen. Dat ziet u aan de ontwerpen van onze badkamers en aan de kwaliteit van onze producten.

Voor persoonlijk advies, kunt u bij ons terecht in één van onze showrooms in het land of op afspraak in onze showroom in Maastricht.Geberit B.V.

Geberit B.V.


Fultonbaan 15
3439NE Nieuwegein
Tel. 030 605 77 52
Fax 030 605 33 92

info@sphinx.nl
www.sphinxpro.nl

www.facebook.com/GeberitNL www.twitter.com/Geberit_NL

Vormgeving Reclamebureau RAM