Lavazza

Bluespresso
Bluespresso is exclusief leverancier van Lavazza (BLUE & Espresso) en distributeur van WEGA espressomachines voor de Nederlandse horecamarkt. Met deze twee A-merken biedt Bluespresso absolute topkwaliteit koffie en koffieconcepten alsmede hoogwaardige en innovatieve espressomachines. Deze combinatie staat garant voor het perfecte totaalpakket voor de invulling van de optimale koffievoorziening in elke horecaonderneming. Voor volautomaten werken wij nauw samen met onze partners WMF en Franke.

Uitgebreid assortiment
Naast een breed assortiment van perfecte melanges van alleen de beste bonen bent u bij Lavazza ook aan het juiste adres voor koffiecapsules. Het Lavazza BLUE concept voorziet met deze capsules in de groeiende vraag naar gebruiksgemak waarbij de kwaliteit constant blijft. Met dit systeem, speciaal voor de horeca ontwikkeld, kan iedere medewerker elke keer opnieuw de perfecte kop koffie zetten.

Opleidingscentra
Voor haar klanten heeft Bluespresso op meerdere locaties in Nederland officiële Lavazza Trainingscentra geopend. Op deze speciale locaties leren uw medewerkers onder andere de perfecte espresso en cappuccino te bereiden. Daarnaast worden zij door onze barista’s op de hoogte gebracht van de nodige kennis over koffie in het algemeen, apparatuur & onderhoud en natuurlijk de laatste trends.

Visibility
Naast de perfecte kop koffie biedt Lavazza een zeer uitgebreid assortiment aan producten waarmee u stijlvol kunt communiceren dat u ons A-merk voert. Denkt u hierbij aan bijzonder servies, prachtige canvas doeken, gevelreclame, parasols, et cetera. Voor elk soort zaak bestaat een gepaste invulling.

Persoonlijk contact
Wij geloven dat alleen persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, leidt tot succes. Wij spreken dan ook liever van partners dan van klanten omdat we alleen samen 100% perfect invulling kunnen geven aan de ultieme koffiebeleving in uw zaak.

Lavazza

Lavazza


Ambacht 14
1511 JZ Oostzaan
Tel. 0756555797
Fax 0756555798

info@bluespresso.nl
www.bluespresso.nl

lavazza.nederland.31?fref=ts

Vormgeving Reclamebureau RAM | Coding M-int