Partner Uitgelicht

Interieur & design | Bouwgroep de Jong

Bouwen is in oorsprong het realiseren van een bouwwerk. De stappen vóór het bouwen bepalen de mate van het succes. En ons succes is behaald als de opdrachtgever zijn echte doel heeft bereikt. Verbinden, meedenken en organiseren vóórdat we gaan bouwen dat is de essentie!

Bouwen begint bij een goed idee. DE Jong denkt mee. Wij leggen verbindingen tussen partijen om het bouwproject te realiseren. We zijn open in wat we doen en ook over hoe we dat willen doen. En wij houden van brainstormen. We vragen door, totdat we bij het werkelijke doel van het project komen. Door in het beginstadium veel vragen te stellen, komen we tot het allerbeste plan.

De juiste vraag kan namelijk leiden tot een andere oplossing. DE oplossing, waar nog niet aan gedacht is. Dat is een meerwaarde voor u, nog voordat wij beginnen met bouwen. En dan is het tijd om spijkers met koppen te slaan. Wij maken van uw droomproject werkelijkheid. Verbinden, meedenken, organiseren en realiseren, dat is wat ons betreft de essentie van bouwen.

Meer info
www.bouwgroepdejong.nl

“Met de juiste teamspirit maken we mooie dingen”

CONTACTPERSOON
Barry Veenstra
Tel. 06 5377 8504
Tel. 0516 51 22 80

ADRES
Hornleger 2
8431 HL Oosterwolde

info@bouwgroepdejong.nl
www.bouwgroepdejong.nl

CONTACT
T. 06-14794021
M. info@hwnn.nl
W. www.horecawerfnoordnederland.nl