Partner Uitgelicht

Apparatuur & Automatisering | Diversey

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk achter te laten. Vooral niet in de horeca. Jouw gasten verwachten een schoon en hygiënische omgeving en daar kunnen wij jou mee helpen! Diversey biedt handige, veilige en efficiënte totaaloplossingen voor een hygiënische en gastvrije horecazaak. Ons aanbod omvat professionele toepassingen en producten inclusief trainingsmaterialen en ondersteuningen.

Duurzame, schone en veilige horeca-omgeving 
Lippenstift op een wijnglas, servies dat niet helemaal schoon is, dat wil je voorkomen bij je gasten. Daarnaast wil je ook de hygiëne borgen op het gebied van voedselveiligheid. Uit ervaring weten wij dat horecazaken op zoek zijn naar:
• Direct goede resultaten.
• Een betrouwbaar en goedgekeurd schoonmaakproces.
• Schoonmaakchecklist voor het behouden van een optimale gastervaring.
• Veilige vloeren die niet glad of kleverig zijn.

Wij kunnen dit leveren waarbij we kijken naar de meest duurzame en productieve oplossingen. Bijvoorbeeld onze SURE producten. Die zijn compleet plantaardig en 100% biologisch afbreekbaar met een EU Ecolabel. En vanaf 2020 is ons kern assortiment voor machinale vaatwas alleen nog maar beschikbaar in Pur-Eco.

Internationale organisatie met een lokaal teamDiversey is een organisatie die wereldwijd klanten helpt op het gebied van reinigingsoplossingen. Hierdoor hebben we veel kennis en expertise in huis om de meest duurzame, veilige en efficiënte producten te ontwikkelen. Doordat Diversey een lokale strategie heeft, hebben wij in elke regio een lokaal team van accountmanagers en monteurs die jou tot dienst zijn.

MEER INFO: www.diversey.com

“Lippenstift op een wijnglas, servies dat niet helemaal schoon is, dat wil je voorkomen bij je gasten”

CONTACTPERSOON
Naam Alma Veldkamp
Functie Account Manager 
Tel. +31 6 534 94 158  
Mail alma.veldkamp@diversey.com

ADRES
Maarssenbroeksedijk 2
3542 DN Utrecht
Tel. +31 30 247 6885

CONTACT
T. 06-14794021
M. info@hwnn.nl
W. www.horecawerfnoordnederland.nl