Partner Uitgelicht

Eten & Drinken | FHC Formulebeheer

FHC Formulebeheer bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. FHC beheert drie succesvolle franchiseformules: FamilyFoodmaster en Vital. Naast het creëren en onderhouden van deze formules en het bieden van professionele ondersteuning, vindt FHC het belangrijk om plezier met elkaar te maken en samen te ondernemen. Onze jaarlijkse trendtours zijn hier een glansrijk voorbeeld van! Het ontwikkelen en beheren van de diverse formules gebeurt bij FHC door de nauwe samenwerking met ondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers. Trends en ontwikkelingen volgen we met elkaar op de voet en worden desgewenst doorgevoerd binnen de formules. Onder FHC Formulebeheer vallen ruim 90 fastservice vestigingen en ruim 35 schoolcatering locaties.

Family- Gastvrijheid, gezelligheid en een divers assortiment. Dat zijn de kernwaarden van Family! Om met Family verder te groeien zoekt FHC Formulebeheer franchisenemers die hier met vol enthousiasme invulling aan kunnen geven in hun vestiging.

Foodmaster- Een vette formule met gezond rendement. Foodmaster is een traditionele oer-Hollandse cafetaria in een modern jasje. De formule viert de klassieke Hollandse snacks, zoals de frikandel en de kroket, door echt goede kwaliteit te bieden. Een A-merken assortiment dus!

Vital- Wil jij maatschappelijk en verantwoord ondernemen tijdens schooltijden en zo leerlingen helpen met het vinden van de juiste balans? Dan is een eigen Vital vestiging wellicht iets voor jou. Want wie gezond eet en drinkt presteert beter. Een kantine die hierin voorziet is daarom een absolute must voor iedere onderwijsinstelling. Vital is een kantineconcept waar alles draait om het stimuleren van een gezonde balans in het leven. De ene dag feesten, de andere dag sporten. De ene dag pizza, de andere dag een gezond broodje. Wij geloven dat we leerlingen op deze manier leren zelf de goede keuzes te maken.

Directeur FHC Formulebeheer Ralph Markwat; “Het gezamenlijk streven naar succesvol ondernemerschap is wat ons bindt, maar bovenal is de lokale kennis en kunde van de ondernemer bepalend voor het succes van de samenwerking. Binnen het bewezen kader van FHC Formulebeheer is ruimte om vrij te ondernemen en het formulesucces uit te bouwen.”

Droom jij ervan om je eigen horecazaak te beginnen binnen de fastservice? Heb jij misschien een cafetaria, eetcafé of brasserie en heb je het idee dat er meer uit jouw zaak valt te halen? Of wil jij graag onder de scholieren zijn en maak jij hen straks blij met een lekker en gezond aanbod? Wij delen graag onze tips & tricks met elkaar. Ondernemers profiteren bij FHC van de voordelen van een ervaren succesformule. Daarnaast kan je gebruik maken van het uitgebreide dienstenpakket waarbij je ondersteuning kan verwachten op het gebied van o.a. : boekhouding, (online) marketing en hygiënecode HACCP. Voor meer informatie over onze formules, komen we graag met jou in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

“trends en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en desgewenst doorgevoerd in de formules”

CONTACTPERSOON
Naam Gilbert Boon
Functie Manager
Tel. 06-52383336.  
Mail gboon@fhc-formulebeheer.nl

ADRES
Haverstraat 36
2153 GB Nieuw-Vennep
Tel. 0252 620 620 

CONTACT
T. 06-14794021
M. info@hwnn.nl
W. www.horecawerfnoordnederland.nl