Partner Uitgelicht

Eten & Drinken | Lavazza

Lavazza voor de horeca
Lavazza Nederland is de officiële distributeur van Lavazza en dealer van onder andere Wega en Franke machines voor de horeca en klein zakelijke markt. Met deze combinatie biedt Lavazza het beste van twee werelden: koffie van de bovenste plank en de meest geavanceerde espressomachines.

Keer op keer de perfecte kop koffie
Naast een breed assortiment van premium melanges van alleen de beste, met de hand geplukte bonen, bent u bij Lavazza ook aan het juiste adres voor koffiecapsules. Het Lavazza BLUE-concept voorziet in de groeiende vraag naar gebruiksgemak waarbij tegelijkertijd de kwaliteit constant blijft. Met dit systeem, speciaal voor de horeca ontwikkeld, maakt iedere medewerker keer op keer de perfecte kop koffie.

Lavazza Trainingcentra
Lavazza is meer dan een goede kop Italiaanse koffie welke bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machines. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Vanuit deze gedachte én als onderdeel van de service is 25 jaar geleden het Lavazza Training Center in het leven geroepen. In die tijd is Lavazza met circa 60 trainingscentra, waarvan 3 in Nederland, uitgegroeid tot het grootste opleidingsinstituut ter wereld op het gebied van koffie. Onze horecapartners en hun werknemers worden hier kosteloos opgeleid en regelmatig gecultiveerd door onze officiële baristi.

“koffie van de bovenste plank en de meest geavanceerde espressomachines”

CONTACTPERSOON
Naam Sander Arnoldussen
Functie Account Manager
Tel. +31(0)6 21 59 38 78 
Mail s.arnoldussen@lavazza-nederland.nl

ADRES
Ambacht 3
1511 JZ Oostzaan 
Tel. +31(0)75 65 55 797

CONTACT
T. 06-14794021
M. info@hwnn.nl
W. www.horecawerfnoordnederland.nl