Partner Uitgelicht

Eten & Drinken | Princen Bier

Eigentijds fris, helder, licht en hoppig pilsener met een stevige witte schuimkraag.
Princen Brouwerijen is opgericht in maart 2013. Samen met een groep investeerders heeft Mark Schneider, oud directeur van Olm Bier, het weten te realiseren om een brouwerij te bouwen met een brouwcapaciteit van 30.000 hectoliter (3 miljoen liter) per jaar. De brouwerij is gevestigd onder de rook van Amsterdam in Halfweg en mag zich tot een van de grootste brouwerijen onder de kleintjes rekenen. Bij Princen Brouwerijen is alles erop gericht om een constante kwaliteit en smaak te realiseren; fris, helder, licht en hoppig met een stevige witte schuimkraag. Princen Bier is een echte ‘doordrinker’.

Eigen bronwater en energie
De Brouwerij heeft een eigen waterbron geslagen. Het water wordt door een moderne zuiveringsinstallatie gezuiverd waaraan vervolgens mineralen worden toegevoegd. Dit bronwater met eigen receptuur staat aan de basis van de specifieke en eigentijdse smaak van Princen Bier. Door ingenieuze warmteterugwinning beperkt de brouwerij tevens het energieverbruik. Zij hebben de gedurfde doelstelling om binnen 3 jaar 75% van het totale energieverbruik zelf op te wekken via zon en wind. Over eerlijk bier gesproken.

Traditioneel bier in een modern jasje
Princen Bier wordt op traditionele wijze gebrouwen met toepassingen van moderne technieken. Hun filosofie is kwalitatief hoogwaardig bier te brouwen met gebruik van eerlijke grondstoffen voor een betaalbare prijs. Princen werkt met de beste hopsoorten, zomergerst van de hoogste kwaliteit en zij hebben een eigen gistcultuur. Met deze ingrediënten van de beste grondstoffen en meest moderne techniek brouwen de brouwmeesters van Princen het perfecte Pilsener bier voor de horeca.

“de beste hopsoorten, zomergerst van de hoogste kwaliteit en een eigen gistcultuur”

ADRES
Haarlemmerstraatweg 73g
1156 MK Halfweg
Tel. 085 666 11 11

info@princenbrouwerijen.nl
www.princenbrouwerijen.nl

CONTACT
T. 06-14794021
M. info@hwnn.nl
W. www.horecawerfnoordnederland.nl