Partner Uitgelicht

Eten & Drinken | Snackpoint

Snackpoint: kwaliteit in topmerken
Misschien kent u Snackpoint al. Misschien heeft u een van onze Snackpoint zaken bezocht. Als dat zo is, dan weet u waar Snackpoint voor staat. Zo niet, dan zetten wij dat graag voor u op een rijtje. Het keurmerk van Snackpoint staat voor:
• vertrouwde kwaliteit
• strenge hygiëne
• gedegen vakmanschap
• uitsluitend topmerken

Formule
Snackpoint is niet zomaar een formule. Snackpoint is een tot in de kleinste details doordacht samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers van snackbars/fritures. Het assortiment van Snackpoint is gebaseerd op de kwaliteit van topmerken. Deze sterke merken bepalen in grote mate het succes van Snackpoint. Snackpoint staat garant voor de
beste prijs/kwaliteit-verhouding.

Kwaliteitscontrole van uw Snackpoint
Een onafhankelijk keuringsbureau test elke Snackpointzaak twee keer per jaar op presentatie, hygiëne en procesbeheersing. De keuringscertificaten die bij elke Snackpointzaak ophangen, zijn voor u een extra garantie voor de kwaliteit.

U zult in de toekomst nog vaak van ons horen
Iedere maand presenteert snackpoint unieke akties die mede door de fabrikanten ondersteund worden. Keer op keer zijn dit unieke aanbiedingen. Wij hopen dat U in de toekomst tot een van onze vaste klanten zult gaan behoren. Wij, van onze kant, zullen in ieder geval ons best doen om U het beste van het beste te bieden voor een redelijke prijs.

“Snackpoint staat garant voor de beste prijs/kwaliteit-verhouding”

CONTACTPERSOON
Naam Ingrid van Veen
Functie Account Manager
Tel. 06 8194 9851

ADRES
Fuerthstraat 95
6114 CT Susteren
Tel. 046 204 46 44

formulemanager@snackpoint.com
www.snackpoint.com

CONTACT
T. 06-14794021
M. info@hwnn.nl
W. www.horecawerfnoordnederland.nl