Laten we dansen tot je dronken bent van geluk

Dat is het thema van de hotelkamers bij Hotel NAP op Terschelling. De ondernemer, Kees de Lange, sprak de wens uit aan Instyle Concepts projectinrichting: “Maak van ons gedateerd Hotel een eigentijdse en robuuste eiland ervaring”  

En die vertaalslag heeft Instyle Concepts verwoord in de kamers en het restaurant. Vloeren van pvc als steigerhout, grote fotoprints van het eiland, stoere meubelen, alles voor een ultieme beleving tijdens het verblijf. De samenwerking met monteurs van Instyle en het personeel van het hotel is uniek te noemen. Er is een verbinding ontstaan op basis van Vertrouwen door de jaren heen. Meer dan 20 kamers zijn inmiddels afgerond, waar Instyle zorg draagt voor een turn key oplevering. Alle wanden zijn gestukt, alle vloeren verwijderd en gelegd, zonder dat de gasten overlast hebben ervaren. Kees sprak tijdens de laatste oplevering over, het uitkomen van zijn wensen vertaald naar de gast, dát is met je hele ziel en zaligheid!

test

Visie

Als samenwerkende toeleveranciers van de horeca helpen wij ondernemers met de bouw en exploitatie van een onderscheidend horecabedrijf.


Missie

Met gemotiveerde en professionele partners horecaondernemers in Noord Nederland de beste producten en diensten bieden.