Onze trotse partner:

Instyle Concepts is de creatieve projectinrichter voor jouw verrassende interieur in de hotels, recreatiewoningen, studentenhuisvesting en de zorginstellingen. We creëren een plek waar je jezelf kunt zijn, kunt uiten en ontspannen. Een plek waar jij je meer dan thuis voelt. Deze interieurs creëren we door vakkundig advies, een eigen designstudio en eigen logistiek met jarenlange ervaring.

Ontwerpen begint met luisteren, luisteren naar de wensen en het programma van eisen. De vertaling van de wensen naar vorm en kleur doen we met ons designteam. Er wordt een passend plan gecreëerd bij de gebruiker/gast. De ruimte die meer dan thuis moet voelen. 

‘Make the Green choice’
Voor een duurzame projectinrichting maken wij gebruik van nieuw meubilair met een circulaire denk- en werkwijze. Het hergebruiken van grondstoffen is hierin al verwerkt of is mogelijk als het interieur vernieuwd
wordt. Wij werken hierbij graag met partners die mee denken in deze oplossingen. Wanneer je gezamenlijk naar duurzaamheid streeft, ontstaan er mooie samenwerkingen en initiatieven op het gebied van mens en materiaal.

Dat is de kernwaarde van Instyle Concepts ‘Verbinden’.

Samen selecteren wij de juiste materialen en meubels voor een passende kwaliteit met een ecologische knipoog. ‘Mens, milieu en economie in balans’ We vertrouwen, we verbinden en we verrassen! We vertrouwen op onze vaardigheden en vakmanschap. Vertrouwen staat voorop in het proces, maar misschien nog wel meer in relaties.
Wij geloven dat vertrouwen staat voor duurzaamheid, toewijding en echte betekenis.

Dat is wat we iedereen wensen.

Alles te weten komen over Instyle Concepts?

Je vindt ze aan de Eiffelstraat 2 in Zwolle.

Of stuur een mail naar info@instyleconcepts.nl.

test

Visie

Als samenwerkende toeleveranciers van de horeca helpen wij ondernemers met de bouw en exploitatie van een onderscheidend horecabedrijf.


Missie

Met gemotiveerde en professionele partners horecaondernemers in Noord Nederland de beste producten en diensten bieden.