Onze trotse partner:

NISSEI (Win Equipment B.V.) is al jarenlang actief op de Nederlandse markt als fabrikant van softijs- en milkshakemachines. De uitvinding van de 2-in-1 vriescilindertechniek maakte hen tot marktleider.

In samenwerking met hun Japanse partner ontwikkelt NISSEI alle softijsmachines zelf.

Van het ontwerp op de tekentafel tot het installeren en het onderhouden van de machines: het gebeurt allemaal bij NISSEI. Inmiddels bestaat het assortiment uit 21 verschillende modellen softijsmachines, variërend van kleine tafelmodellen tot combimachines met meerdere softijssmaken en milkshakesiropen. 

Naast gloednieuwe softijsmachines biedt NISSEI ook softijsmachine occasions aan. Dit zijn jong gebruikte machines die door NISSEI volledig zijn gereviseerd. De ideale softijsmachine verschilt per locatie. Daarom staat het NISSEI-team altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Met de uitgebreide kennis van de technische dienst weet u zeker dat de installatie van uw softijsmachine soepel verloopt. Daarnaast zijn speciale garanties en flexibele financieringsmogelijkheden onderdeel van de service.

In samenwerking met NISSEI maakt u van uw softijsverkoop een succes!

Alles te weten komen over NISSEI?

Je vindt ze aan de De Kronkels 31 in Bunschoten.

Of stuur een mail naar info@nissei.nl

test

Visie

Als samenwerkende toeleveranciers van de horeca helpen wij ondernemers met de bouw en exploitatie van een onderscheidend horecabedrijf.


Missie

Met gemotiveerde en professionele partners horecaondernemers in Noord Nederland de beste producten en diensten bieden.