Onze trotse partner:

Al sinds 2013 brandt Miss Morrison haar koffie op geheel eigen wijze. Voor alle koffiesoorten is een uniek “brandprofiel” ontwikkelt wat door niemand anders op deze wijze wordt gedaan.

Een uitleg geven over ons unieke brandproces is lastig te verwoorden. Wij branden met emotie is wellicht wel de beste manier om het te omschrijven. Geen enkele branding is bij ons een geautomatiseerd proces maar een tijdscurve waarbij zien, horen en ruiken belangrijk zijn. Daarnaast weten waar ons bonen vandaan komen en is Miss Morrison koffie met een goed verhaal!

Onze werkwijze

Verse en eerlijke koffie is waar wij van houden. Eerlijk omdat wij de plantage een goede prijs gunnen. Vers omdat we slechts per week vooruit onze koffie branden. We inventariseren wekelijks hoeveel koffie er verkocht gaat worden en passen het volume daarop aan. Gegarandeerde verse koffie!

Ook voor een koffie of barista workshop kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?

Je vindt ze op de Voorstraat 7 in Delft en aan de Wethouder Ohmannstraat 6 in Staphorst, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie!

Neem contact op via
info@missmorrison.nl

test

Visie

Als samenwerkende toeleveranciers van de horeca helpen wij ondernemers met de bouw en exploitatie van een onderscheidend horecabedrijf.


Missie

Met gemotiveerde en professionele partners horecaondernemers in Noord Nederland de beste producten en diensten bieden.