Onze trotse partner:

Parbleu! De mooiste wijncollectie van Nederland staat gewoon in Drenthe. Moderne wijnen met wow-factor. Gemaakt door meestal jonge creatieve wijnmakers. De helft van de (500) wijnen is eigen import, de rest zijn neusjes van de zalm van andere importeurs. Kortom: hier vind je alles wat je wijnglas of wijnkaart nodig heeft!

De missie is simpel: de wereld een beetje blijer maken met wijn. En niet met zomaar wijn, maar met eigenzinnige wijnen die álle zintuigen prikkelen. Zuivere wijnen, vaak biologisch, en zowel van binnen als van buiten mooi. Want mooie wijn maakt happy, en geluk heb je wel degelijk zelf in de hand: met een glas wijn van Brander Wines!

Beleving creëren met wijn
Wat ons betreft draait horeca om het creëren van beleving. Je wilt de gast een mooie ervaring geven. En wij zijn erin gespecialiseerd om dit met wijn te doen. Heerlijke wijnen, verrassende druiven, geweldig POS materiaal, proeverijen en wijnen met een geweldig design. We proberen alle zintuigen te prikkelen. 

Zo maak je van je wijnkaart een schatkaart waar telkens weer iets fraais te ontdekken is.

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken?

Je vindt het Wijnhalla aan de Professor Blinkweg 22 in De Wijk.

Of bel Martijn Brander (+31(0)620502289) of stuur een mail naar info@branderwines.nl.

test

Visie

Als samenwerkende toeleveranciers van de horeca helpen wij ondernemers met de bouw en exploitatie van een onderscheidend horecabedrijf.


Missie

Met gemotiveerde en professionele partners horecaondernemers in Noord Nederland de beste producten en diensten bieden.