Onze trotse partner:

Bij Custom Interior is horeca-ontwerpen onze passie, die verder gaan dan de norm. Ons doel is op maat gemaakte horecagelegenheden te creëren die de verwachtingen overtreffen en een blijvende indruk achterlaten.

Onze Aanpak
Bij Custom Interior gaan we verder dan de gebruikelijke benaderingen. Wij begrijpen dat het ontwerpen en realiseren van een horecagelegenheid niet alleen gaat om esthetiek, maar ook om functionaliteit en de juiste sfeer. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw visie en behoeften voordat we aan de slag gaan. Onze ontwerpen zijn geworteld in jouw ideeën en doelen, en we streven ernaar om een unieke identiteit voor elk project te creëren.

Onze creatieve ontwerpen zijn verre van standaard. We zetten jouw visie om in een werkelijk uniek concept dat de persoonlijkheid en stijl van jouw horecagelegenheid weerspiegelt. Of het nu gaat om een trendy restaurant, een gezellig café of een stijlvolle bar, we zorgen ervoor dat jouw ruimte opvalt. 

Stressvrije Realisatie
Wij begrijpen als geen ander dat een verbouwing of realisatie gepaard gaat met wat stress en veel “gedoe”. Bij Custom Interior willen we dat deze processen niet alleen efficiënt, maar ook plezierig verlopen. Soms doen we dit met een knipoog en een grap, maar we verliezen nooit het doel van de opdracht uit het oog. We voelen ons als een soort persoonlijke assistent die je zoveel mogelijk uit handen neemt tijdens de verbouwing.

Zin in onze Samenwerking!
Wil je een horecagelegenheid die echt opvalt? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend gesprek voor jouw project!

Alles te weten komen over Custom Interior?

Je vindt ze aan de Eiffelstraat 2 in Zwolle.

Of stuur een mail naar info@custom-interior.nl

test

Visie

Als samenwerkende toeleveranciers van de horeca helpen wij ondernemers met de bouw en exploitatie van een onderscheidend horecabedrijf.


Missie

Met gemotiveerde en professionele partners horecaondernemers in Noord Nederland de beste producten en diensten bieden.